Funktioner og services

Nem administration af din hjemmeside

SmartWeb indeholder alt hvad du skal bruge for at opbygge en responsive hjemmeside.

 

Skræddersy din hjemmeside

Med SmartWeb kan du opsætte en hjemmeside, som passer til dine behov. Vores gratis designs er alle responsive og tilpasser sig alle enheder. Ønsker du et unikt design, kan vi henvise til vores design-partnere. Hvis du kender CSS og HTML, kan du opsætte designet selv. Ellers kan vi hjælpe dig.

Hjemmesiden kan opsættes til dine behov, bl.a.  med kunde-login og integrationer. Det er muligt at ændre design og funktioner gennem HTML og template sproget Smarty. Ønsker du en unik tilpasning, kan det også lade sig gøre.

 

Nemt og hurtigt i gang

Hent en gratis demo og du har adgang til CMS administrationen inden for 5 minutter. Via et web-login kan du hurtigt opsætte din hjemmesides indhold, oprette nye sider og nyheder.

SmartWeb er nemt at bruge og kræver ingen uddannelse.


Udnyt de mange online-kanaler

Med SmartWeb er det nemt at gøre brug af de nye online-kanaler. Mulighederne er mange:

  • Præsenter din virksomhed på web og mobile platforme
  • Gør brug af sociale medier som Facebook
  • Opsæt kundetilpasset indhold
  • Opret flere websites i samme admistration
 
 

SmartWeb tager sig af teknikken

Når du køber et SmartWeb abonnement, tager vi os af teknikken, mens du kan fokusere på at opbygge og vedligeholde dit website. Løber du ind i problemer, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.


Personlig kundeservice

Med et SmartWeb abonnement har du altid mulighed for at kontakte kundeservice, både på telefon og e-mail. Derved går du aldrig i stå med dit website.


Gratis opdateringer

SmartWeb opdateres flere gange om ugen. Det er selvfølgelig gratis.


Hurtig drift

SmartWeb bliver hosted på dedikerede og special-opsatte SmartWeb servere. Du kan på kort tid flytte fra et delt-servermiljø og få din egen SmartWeb-server, hvis behovet opstår.


Sikkerhed og backup

SmartWebs servere døgnovervåges 24/7, og gennem bl.a. redundant IT arkitektur, både hardware og software, sikres oppetid på min. 99,9%. Der tages daglig backup af alle data.