Markedsføring og SEO

Markedsføring og SEO

Kom øverst på Google. Send nyhedsbreve ud til dine kunder. Benyt dig af sociale medier.
Online markedsføring er vejen til salg.
 

Søgeoptimering (SEO)

SmartWebs opbygning er særdeles søgemaskinevenlig, hvilket gør, at dit website får masser af trafik fra Google og andre søgemaskiner. Korrekt opbygning af kildekoden, automatisk generering af mata tags, links og redirects, sitemap funktioner samt en lang række andre best practices gør, at dit website får de bedste betingelser på Google.

Ud over den indbyggede søgeoptimering i websitet, gør SmartWeb det nemt at lave din egen optimering. SmartWeb har et indbygget søgeoptimeringsmodul, som kan benyttes på alle sider.

 

Sociale medier

Udnyt de sociale medier og få gratis markedsføring af dit website. SmartWeb har et socialt medie modul, som gør det muligt at integrere med Facebook, Twitter og Google+. Med få klik er det muligt at opsætte ”synes godt om” knapper, bokse med udtræk fra din Facebook Page eller kommentarboks på nyheder. Er du avanceret bruger, kan websitets sider integreres direkte ind på din Facebook Page.

Mulighederne bliver løbende udvidet, og SmartWebs sociale medie modul bliver udbygget i takt med denne udvikling.

 

Statistik

SmartWeb har fuld integration til gratis-programmet ”Google Analytics”, som giver et fuldt overblik over websitets performance. Google Analytics kan opsættes på få minutter.

Google Analytics giver adgang til bl.a. statistik for besøgende samt hvilke kilder der giver besøgende. Dette redskab er vigtigt ift. effektmåling af dit website.

 

Nyhedsbrev

Lad kunderne tilmelde sig dit nyhedsbrev. Opbyg dit nyhedsbrev i SmartWeb og send ud til alle eller udvalgte brugergrupper.

Tillægsmodul: Nyhedsbrev - 69,-/mdr.