Indholdsstyring (CMS)

CMS gør det nemt for dig

SmartWeb CMS - så du nemt kan oprette tekstsider, blogs, nyheder mv.


Website med CMS

Når du køber SmartWeb får du ikke kun et website. Pakken indeholder også et CMS, som giver muligheden for at opbygge et dynamisk website. Med et CMS er det nemt at ændre websitets indhold, f.eks. tekst og billeder.

Et website er i dag meget mere end blot at præsentere din virksomhed. Det handler om at involvere kunderne f.eks. via blogs, opbygge den rigtige information og tryghed omkring din virksomhed, simpelthen at skabe et univers omkring dit produkt.

 

Blog, nyheder eller billedgalleri

Med SmartWeb er det nemt at publicere dine nyheder eller at blogge. Derved får du dialog med dine kunder, og chancen for salg underbygges. Modulerne indeholder RSS funktionlalitet og direkte integration til sociale medier som Facebook.

Det er også muligt at lave billedgalleri, som alle eller kun udvalgte brugere har adgang til.

 
 

Dynamisk billedrotation

Det er med SmartWeb nemt at opsætte en rotation af kampagnebilleder, f.eks. med udvalgte kampagner på forsiden af websitet. Billedrotationen kan opsættes forskelligt på hver enkelt side.

 

CMS tillægsmoduler

Har du brug for at udbygge dit website, så indeholder SmartWeb en række CMS tillægsmoduler. Det er formular, kalender, debatforum og afstemning. Se priser her.