Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Send et nyhedsbrev til dine kunder og forny deres interesse gennem tilbud, nyheder og andre spændende informationer. Nyhedsbrev-modulet gør det let at sammensætte og udsende et professionelt nyhedsbrev til hele din målgruppe. 


Et velkonstrueret nyhedsbrev kan være en yderst effektiv kommunikationskanal til dine kunder. Uanset om formålet er at få mere trafik på websitet, øge salget eller generel branding, er nyhedsbrevet et godt værktøj. Med nyhedsbrev-modulet kan du gratis udsende nyhedsbreve til alle dine kunder - der er ingen mængde begrænsninger.


Sådan fungerer nyhedsbrev-modulet

Nyhedsbrev-modulet gør det muligt at opsætte og udsende et ubegrænset antal elektroniske nyhedsbreve til dine kunder. Opsætningen foregår i samme editor som SmartWeb CMS, så du let kan sammensætte dit eget design. Mens du arbejder på nyhedsbrevet, kan du gemme det som kladde indtil afsendelse.

Nyhedsbrev-modulet giver adgang til en brugervenlig til- og frameldings formular, som kan indsættes på websitet. Disse til- og frameldinger registreres automatisk i SmartWeb CMS, så du ubesværet kan sende store mængder nyhedsbreve. Det er dog ikke et krav i systemet at modtageren har tilmeldt sig - du bestemmer selv, hvem der skal modtage nyhedsbrevet.  

Før afsendelse skal der vælges, om nyhedbrevet skal sendes til enkelte personer eller hele brugergruppen.

 

Funktioner

Nedenfor ses en liste med funktioner i nyhedsbrev-modulet.

  • Opsæt e-mail kampagner
  • Udsend til enkelte kunder eller udvalgte brugergrupper
  • E-mail skabelon med logo osv.
  • Kunder kan tilmelde sig på websitet