Sociale Medier

Sociale Medier

SmartWeb tilbyder integration til de kendte sociale medier;
Facebook, Google+ og Twitter - og det er som standard.

 

SmartWeb's integration til de sociale medier lader dig udnytte deres mange smarte funktioner direkte på dit website og webshop. Dermed giver du dine besøgende muligheden for at komme med deres umiddelbare feedback, som derefter er synlig for alle i deres netværk. Derved kan du lynhurtigt udvide kendskabet drastisk til din webshop eller dit website.

Sådan fungerer integrationen

Flertallet af SmartWebs integrationer med de sociale medier fungerer selvstændigt, hvilket betyder, at din virksomhed ikke nødvendigvis behøver en profil på det pågældende netværk. Dog kræver enkelte funktioner, at der oprettes en profil for virksomheden, da funktionen ellers ikke ville give nogen mening. Her er blandt andet tale om "følg os" på Twitter og "Synes godt om" boksen fra Facebook, da disse henviser direkte til indhold på en profil på det respektive sociale medie. 

Når du ønsker at udnytte en eller flere af funktionerne, skal du blot logge ind i SmartWeb, finde den pågældende side, og aktivere funktionerne ved at klikke på dem.


Funktionsliste

  • Facebook - 'Synes godt om'-knap, 'send'-knap, kommentarvisning, forslag til besøgende, Live stream, 'synes godt om'-boks
  • Google+ - '+1'-knap 
  • Twitter - Twitter-knap

 

 

Sådan kommer du videre

1. Integrationen til de sociale medier er gratis, men den kræver dog, at du har en professionel webshop hos SmartWeb.
2. Du kan i vores manual læse, hvordan du integrerer de forskellige medier på din webshop. 


Hjælp

Hvis du vil vide mere, eller har brug for hjælp til opsætningen, kan du ringe til vores kundeservice. Vi hjælper dig med glæde videre.

Udgivet af:
Smartweb.dk

Pris:
Gratis


Support:
Smartweb.dk